Biblioteca UTCB

  • Educaţie tehnologică : Alimentaţie, gastronomie şi tehnologii alimentare
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Nichita, Maria Luminiţa
    Responsabilitate: Maria Luminiţa Nichita
    Editura: Ministerul Educaţiei şi Cercetării Proiectul pentru Învăţământul Rural
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2005
    ISBN: 973-0-04260-8
    Descriere: VII, 334 p. : fig.; 30 cm
    Note: Pe copertă înaintea titlului : Program postuniversitar de conversie profesională pentru cadrele didactice din mediul rural
    Limba: Română
    Subiect: Donație
    Subiect: Cărți românești
    Subiect: 65
    Subiect: 2006
    Cota topografică: UTCB - 371.3/N 58
    Clasificare: 371.3
    Clasificare: 371.3:613.2/.3
    Clasificare: 613.2/.3
    Note conţinut (cuprins): comportament alimentar ; componentele alimentelor ; biocatalizatori ; substanţe de aromă şi coloranţi ; fibre alimentare şi substanţe nutritive ; formarea substanţelor toxice prin procese tehnologice ; calitatea produselor alimentare ; prelucrarea cărnii, legumelor, fructelor, laptelui ; fabricarea păinii ; organizarea şi dotarea bucătăriei ; igienă personală şi a spaţiilor, norme igienico - sanitare şi de protecţia muncii în bucătărie
    Note conţinut (cuprins): Pe copertă înaintea titlului : Program postuniversitar de conversie profesională pentru cadrele didactice din mediul rural
    Note conţinut (cuprins): donaţie prof.Toma Steliana
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola