- Contribuţii la optimizarea calităţii în sistemele tehnologice pentru fabricarea pastelor făinoase aglutenice
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Iancu, Anca Conducătorul tezei: Ţucu, Dumitru Responsabilitate: Anca Iancu Responsabilitate secundară: cond. ştiinţific prof. univ. dr. ing. ec. Dumitru Ţucu Editura: Politehnica Locul publicării: Timişoara Anul Ediției: 2006 ISBN: 978-606-554-814-5 Descriere: 154 p. : fig.; 24 cm Note: Universitatea "Politehnica" Timişoara. Teză de doctorat. Cond. ştiinţific prof. univ. dr. ing. ec. Dumitru Ţucu Limba: Română Serie: Seria 8 : Inginerie industrială. ISSN : 1842-8967 Subiect: paste aglutenice celiachie gluten prolamine amilază reologie aliment funcţional sistem HACCP optimizare Subiect: industria alimentară industria băuturilor Subiect: Schimb documentar Subiect: Cărți românești Subiect: Teze de doctorat Subiect: 76 Subiect: 2014 Cota topografică: 664.69/I-25 Clasificare: 664.69(043) Clasificare: 664.69 Clasificare: 043 Note conţinut (cuprins): paste aglutenice, celiachie, gluten, prolamine, amilază, reologie, aliment funcţional, sistem HACCP, optimizare
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
465746
|
Secția de împrumut Sli
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
664.69/I-25
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică